Publikoi foto nudo të personazheve të famshëm, dënohet ‘hacker’-i amerikan

Një ‘hacker’ nga Konektikati i Shteteve të Bashkuara prej vitesh ka postuar në mënyrë të fshehtë foto të personazheve të famshëm, kryesisht femra.
26-vjeçari postoi në rrjet foto nudo të Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst dhe Kate Upton, pasi i kishte marrë ato nga llogaritë në “iCloud”.
George Garofano është dënuuar me 8 muaj burg dhe sipas “Connecticut Post” pasi të dalë, ai do të jetë në liri të mbikqyrur për 3 vite gjithashtu do të bëjë edhe 60 orë punë për komunitetin.