Header

Publikohet traileri i projektit të dubluar nga Meghan Markle

Dukesha e Sussex u konfirmua si narratorja e shfaqjes më të re të ‘Elephants’, një film dokumentar i prodhuar nga Disney+ dhe do të shfaqet për herë të parë më 3 prill.

Kanali Disney Nature bëri njoftimin në Twitter, duke shkruar: “Elefanti” i Disneynature, një film origjinal i transmetuar nga Meghan, Dukesha e Sussex, fillon transmetimin më 3 prill, vetëm në #DisneyPlus.”

Meghan ka dubluar projektin e parë për elefantët, fitimet e të cilit do të shkojnë për “Elephants Without Borders”, një organizatë që gjurmon dhe mbron kafshët nga gjuetia.

You may also like ...