Publikohet traileri i filmit “Toy Story 4”

Ata janë lodrat e dashura e besnike që marrin jetë kur nuk i sheh njeri dhe 20 vite pas shfaqjes së filmit të parë, Woody dhe Buzz do të kthehen në ekranin e madh me “Toy Story 4”. Tani dalin edhe pamjet e para të këtij projekti. Studioja e filmave të animuar “Pixar” ka konfirmuar se filmi i ri do të mund të shihet në 21 qershor të vitit 2019.