Publikohet imazhi i parë i serialit “Gomorra 4”

Sezoni i tretë i “Gomorra” përfundoi me një finale kurajoze dhe tronditëse. Pas një pushimi prej disa muajsh, Salvatore Esposito është rikthyer në rolin e Genny Savastano për sezonin e katërt të serialit të famshëm dhe e festoi këtë fillim të ri me një foto të publikuar në rrjetet sociale. Përkrahë tij, në këtë foto të parë nga sheshxhirimi, është edhe Cristiana Dell’Anna, që interpreton Patrizia. Me vdekjes e Ciros dhe tradhtinë e Scianel nga ana e Patrizia në favor të Genny, e gjithë vëmendja është tek intrigat e reja, aleancat dhe marrëveshjet në episodet e ardhshme.