Publikohen pamjet e para të “Child’s Play”

“Child’s Play” do të jetë filmi i ardhshëm i frymëzuar nga klasiku i horrorit Kukullës Vrasëse dhe online është shpërndarë traileri i parë i këtij projekti, që e ka premierën më 21 qershor. Protagonistja e këtij horrori është një mama, e cila i dhuron djalit të saj një kukull për ditëlindje, pa qenë në dijeni të natyrës se saj të ligë.