Pse u ndanë Prince Harry dhe Chelsy Davy?

E vështirë të imagjinosh Princ Harry-n me dikë tjëtër përvec Meghan Markle, aq më tepër pas dasmës përrallore më 19 Maj, por Harry ka qënë më parë në një lidhje të gjatë me Chelsy Davy e cila ishte e pranishme në dasmën mbretërore. Sipas biografisë “Harry: Conversations With the Prince” duket se shkaku i ndarjes së tyre kanë qenë Princi William dhe Kate Middleton të cilët i kanë bindur se ata nuk janë të destinuar për njëri tjetrin. Princ Harry e kishte marë Davy-n në dasmën e vëllait të tij e cila u mbajt në 29 Prill të 2011, ku mesa duket ky event solli ndarjen e tyre.