Header

Pse Billie Eilish humbi 100 mijë ndjekës në Instagram?

Billie Eilish ka fituar një Oscar dhe 7 Grammy, ndërsa do të fitojë një tjetër statujë të artë për kolonën zanore të filmit ‘Barbie’. Ajo shpesh flet se sa e vështirë është të jesh grua.

Billie Eilish është gjithashtu e çuditshme. Kjo e fundit duket se ka tronditur shumë njerëz, pasi 100 mijë persona vendosën ta bëjnë unfollow në IG.

Nga ata 100,000 njerëz, 55,000 e hoqën atë pas intervistës së saj me Variety, kur ajo tha: “Më tërheqin gratë. Por ata më trembin tashmë, vetëm nga bukuria dhe prania e tyre”.

45 mijë ‘unfollowed’ të shtunën. Në një event për Variety’s Hitmakers, ajo u pyet nëse, në intervistën e mësipërme, kishte ndërmend të deklarohej publikisht. “Jo, nuk e mendova… Thjesht nuk e kuptova që njerëzit nuk dinin,” u përgjigj artistja.

You may also like ...