Propozim për martesë në Rio 2016

Propozim për martesë në fushë mes dy vajzave lesbike, në përfundim të një ndeshje rugby për femrat, mes Australisë dhe Zelandës së Re, gjatë lojërave olimpike Rio 2016. Pas përfundimit të ndeshjeve, përgjegjësja për skuadrën e Brazilit, Marjorie Enya i propozoi martesë lojtares Selecao Izzy Cerullo. Lojtarja e rugby pranoi, duke shkëmbyer puthje në mes të stadiumit. “Kjo olimpiadë është e paparë në kuptimin e plotë të fjalës”, tha Enya.propiozim7 propozim21 propozim3 propoaim13