Header

Princi Harry do të kthehet në MB por pa gruan e tij, sipas ekspertëve mbretërorë!

Princi Harry vazhdon jetën e tij larg detyrave mbretërore së bashku me gruan e tij, Meghan Markle. Sidoqoftë, ekziston një sugjerim që martesa e Princit Harry nuk është aq e përsosur sa ekipi i tij PR do të donte të besoni. Historiani dhe biografi Hugo Vickers beson se Princi Harry do të kthehet në familjen mbretërore brenda një dekade, por pa Meghan Markle.

Kur u pyet për të ardhmen e tyre, Vickers ishte i qartë se Princi Harry do të kthehet në Mbretërinë e Bashkuar. “Unë mendoj se ai do të kthehet në shtëpi. Dhe nëse ai vjen në shtëpi, do të jetë shumë mirë për të”, tha Vickers për The Sun

“Po, po [mendoj se Harry do të kthehet në shtëpi], Mbreti e ka lënë derën hapur që ai ta bëjë këtë. Ai po bënte një punë kaq të mirë më parë…ai dukej shumë i lumtur. Zakonisht, ju jeni të lumtur kur jeni duke bërë detyrën tuaj për të tjerët, duke kontribuar në jetë”.

Vickers shprehu shqetësime për marrëdhënien e Harry-t me Meghan-in, duke sugjeruar se ajo mban një nivel jo të shëndetshëm kontrolli mbi Princin Harry. “Unë mendoj se ai është i ngurtësuar nga humbja e saj dhe duket paksa i ngurtësuar prej saj, për të qenë i sinqertë. Është një sindromë e twmershme”,pranoi Vickers.

“Është e pafalshme ajo që Meghan i bëri Mbretëreshës. Ajo ka shkaktuar një krizë më të madhe se vdekja e Dianës”.

Pavarësisht se shfaqi pasionin fillestar për një jetë plot me përgjegjësi mediatike në Amerikë, ekziston një mendim i përbashkët mes Vickers dhe Matt Wilkinson se Princi Harry i vjen keq që la pas detyrat e tij mbretërore.

You may also like ...