Princi bëri diçka të ëmbël për gruan e tij

Edhe pse ata janë të martuar për shtatë vjet dhe kanë tre fëmijë, William dhe Kate ende bëjnë gjëra shumë të ëmbla për njëri-tjetrin.

Gjatë një vizite në veri të Jordanisë, William shkrepi një foto në të njëjtin vend me ku gruaja e tij kishte pozuar vetëm kur ishte katër vjeçe. Jo të gjithë e dinë këtë, por Kate Middleton ka jetuar në Jordani kur ka qenë fëmijë. Ajo ka jetuar atje me familjen e saj, sepse babai i saj ka punuar për “British Airlines”.

Kohët e fundit, Princi William bëri një udhëtim pune në Jordani dhe vendosi të bëntë një fotografi në të njëjtën vend.

Princi William dhe Kate Middleton së bashku kanë tre fëmijë George, Charlotte dhe Louis.