Këtë prag festash, City TV vjen në formatin HD

Këtë fundvit si një risi e rezervuar për festat përveçse me një imazh vizual krejtësisht të ri, City TV vjen për të gjithë teleshikuesit brenda dhe jashtë Shqipërisë, në formatin HD.
City TV e gjeni kudo në celular, tablet, apo televizor nëpërmjet platformës Tibo Iptv dhe ato të tjera partnere si Abcom, Albtelecom, rrjete të ndryshme kabllore në SHqipëri, Kosovë, Maqedoni e Diasporë, por edhe në aplikacionin online ‘City Radio 88.0’.
Muzikë të mirë, Entertainment Show, Live Performance, Koncerte Exclusive, dhe Evente Muzikore si Ultra Music, Tomorrowland do të jenë pjesë e përhershme e veçantive që do të ofrojë City Tv, si ‘vëllai’ i Radios më të Gëzuar në Shqipëri. CityRadio sepse City, është vërtetë SI TI…!