Portreti zyrtar i Macron shfrenon fantazinë e uebit

Presidenti i sapozgjedhur francez, Emmanuel Macron postoi në “Twitter” portretin zyrtar të tij, i mbështetur në tavolinën e punës, me nga pas në sfond flamurin francez dhe atë europian.

Kaq donin ndjekësit në “Twitter” dhe shfrenuan fantazinë e tyre, për ta vendosur imazhin e qëndrimit të tij, përmes photoshopit, në situata të ndryshme qesharake.

Fotoja e Macron përpara tavolinës do të stampohet në rreth 50 mijë kopje dhe do të shpërndahet ngado në institucione publike.

Ja disa versione argëtuese që qarkullojnë në internet: