Header

 Portreti i ri zyrtar i Mbretit Charles III kushton 8 milionë paund

I veshur me uniformën e një admirali të flotës Britanike, me medalje dhe me dorën te shpata, por me kokën e zbuluar, kështu shfaqet mbreti Charles III në portretin e ri zyrtar që u zbulua të martën e cila do të varet në ndërtesat publike në Mbretërinë e Bashkuar.

Në Britani kanë shpërthyer polemika, pasi portreti i tij kushtoi 8 milionë paund nga qeveria, raporton BBC.

Fotoja është realizuar nga fotografi Hugo Burnand, i cili kishte bërë edhe fotot zyrtare të kurorëzimit dhe fotot e dasmës së Mbretit dhe Mbretëreshës Camilla.

I veshur me uniformën e një admirali të flotës Britanike, me medalje dhe me dorën te shpata, por me kokën e zbuluar, kështu shfaqet mbreti Charles III në portretin e ri zyrtar që u zbulua ditën e djeshme e cila do të varet në ndërtesat publike në Mbretërinë e Bashkuar.

Në Britani kanë shpërthyer polemika, pasi portreti i tij kushtoi 8 milionë paund nga qeveria, raporton BBC.

Fotoja është realizuar nga fotografi Hugo Burnand, i cili kishte bërë edhe fotot zyrtare të kurorëzimit dhe fotot e dasmës së Mbretit dhe Mbretëreshës Camilla.

King Charles III's official portrait for UK public buildings unveiled | CNN

You may also like ...