Plagoset kryetari i bashkisë Lushnjë

Një shpërthim me lëndë plasëse ka ndodhur në zyrën e Kryetarit të bashkisë Lushnjë, Fatos Tushe .

Dyshohet se ish shoferi i kryetarit të bashkisë ka hyrë në zyrë dhe pas një konflikti verbal ka hedhur granatën.

Nga shpërthimi është plagosur vetë Tushe dhe sekretarja Erisa Qalliu.

Burimet thanë se Tushe dhe Qalliu ndodhen në spitalin e Lushnjës jashtë rrezikut për jetën.