Header

Pjesë e Luftës së Dytë Botërore, 99-vjeçari fiton betejën me Covid-19

Armelino Piveta është 99-vjeçari, i cili ditën e sotme ka pushtuar internetin.

Ai ishte luftëtar në luftën e dytë botërore i dhe fitorja e tij ndaj koronavirusit është kthyer në frymëzim për të gjithë.

Piveta u trajtua për ditë me radhë nga COVID-19 në Spitalin e Forcave të Armatosura në Brazil dhe në prehër mbante uniformën e luftës.

“Ai fitoi një betejë tjetër”, tha mjeku që u kujdes për Piveta.

You may also like ...