Pitt dhe Jolie shesin një tjetër pronë

Pas fillimit të divorcit në shtator të këtij viti, duket se çifti ka filluar që të shesin pronat e tyre për shkak të ndarjes. Brad Pitt dhe Angelina Jolie kanë blerë këtë shtëpi në vitin 2007 pas uraganit Katrina për 3.5 milionë dollarë, ndërsa sot e kanë shitur atë për 4.9 milionë dollarë.201610291415002191477809732 201610291414541681477809733 201610291414466341477809734