Pink rrëfen përse Aguilera tentoi ta godiste me grusht

Pink nuk e ka aspak problem të flasë për ish-sherrin me këngëtaren, Christina Aguilera në 2001, kur regjistronin “Lady Marmalade”. Zënka mes dyshes nisi për faktin se kush do i këndonte notat e larta të këngës.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, këngëtaja ka treguar se gjërat mes tyre shkuan aq keq saqë njëherë thuajse përfunduan në dhunë fizike.

“Ishim shumë të reja në moshë dhe në profesion. Unë jam mësuar të kem përballje fizike ndërsa ajo verbale. Jemi shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Madje njëherë më sulmoi në një klub nate”.