Personazhi i Kelly Rowland këtë Halloween nuk ka të brëndshme

Kelly Roëland ka organizuar një festë fenomenale Halloëeen-i, ku të ftuarit ishin ajka e Holliëood-it. Mirëpo ajo që mori vemendjen e të gjithëve ishte vetë organizatorja, e cila kishte rikrijuar personazhin e filmit “Boomerang” të vitit 1992, Strangé – Grace Jones’s. Kelly, edhe pse është bërë nënë, provoi se ka një fizik perfekt dhe nuk ngurroi ta shfaqte atë. Megjithatë kostumi duket të ishte aspak praktik, pasi teksa është përkulur për të hyrë në makinë, Kelly ka zbuluar më shum seç duhej.
.