Header

Përfundon hetimi për vdekjen e Matthew Perry/ Shumë njerëz mund të akuzohen

Pas vdekjes së papritur të Matthew Perry, autoritetet policore besojnë se “shumë njerëz” duhet të akuzohen.

Kur aktori vdiq vitin e kaluar në moshën 54-vjeçare dhe autopsia u publikua më vonë, policia e Los Anxhelosit nisi një hetim mbi rrethanat e mbidozës së tij.

Në një raport të People, një burim hetimor nga organet e ndjekjes deklaroi se ky hetim “tashmë është drejt fundit”.

Burimi nuk specifikoi se cilët janë “disa persona” që mund të përballen me akuza, duke shtuar se çdo veprim i ardhshëm do të përcaktohet përfundimisht nga zyra e prokurorit amerikan.

Aktori vdiq nga një mbidozë më 28 tetor 2023, në vaskën e nxehtë të shtëpisë së tij, sipas një raporti të mëparshëm nga Ekzaminuesi Mjekësor i Qarkut të Los Anxhelosit. Mënyra e vdekjes së tij u cilësua si një aksident dhe një raport i autopsisë i lëshuar në maj tregoi se aktori vdiq nga efektet akute të ketaminës.

Mbytja, sëmundja e arterieve koronare dhe efektet e buprenorfinës, një ilaç me recetë që përdoret shpesh për të trajtuar njerëzit me varësi nga opioidet, u konsideruan faktorë kontribues në vdekjen e tij. Më vonë u raportua se në kohën e vdekjes së tij, Perry po i nënshtrohej terapisë me infuzion me ketaminë.

Në dhjetor të vitit të kaluar, një ekspert mjekësor spekuloi për Page Six se aktori “me gjasa” kishte marrë ketaminë ilegalisht për “përdorim rekreativ”.

You may also like ...