Pele kujton John Lennon: I kam mësuar gjithçka rreth kitarës

“Sot do të ishte ditëlindja e mikut tim, John Lennon. U njohëm në shkollën e gjuhës në New York dhe i kam mësuar gjithçka që dinte rreth kitarës…” . Me këtë mesazh, të shoqëruar nga një foto ku legjenda e futbollit shihet duke i rënë kitarës, Pele përkujton John Lennon në 78-vjetorin e tij të lindjes.

Mesazhi më të cilin “O Rei” celebron ish-“Beatles” është thjesht një shaka pasi ai mund t’i ketë mësuar ndonjë teknikë futbolli, por jo sesi të luajë në kitare.