Pas peshës, Mariah probleme me shëndetin

Duket se shëndeti i tepëri i Mariah Carey ka krijuar probleme serioze në shëndetin e këngëtares. Sipas një burimi, Mariah ka shumë kohë që e tepron me ushqimin dhe kjo gjë i ka sjellë probleme serioze shëndetësore.

“Radar Online” raporton se për shkak të peshës ajo nuk mund të ecë. Sipas burimit, ajo vesh këpucë me taka shumë të larta dhe përveç atyre, pesha i ka sjellë asaj dhimbje gjunjësh.

Dietologu i saj personal ka treguar se këngëtarja mund të përballet me artitin për shkak të peshës.