Parfumi i Kim Kardashian ndalohet të shitet në Australi

Kim Kardashian ka surprizuar të gjithë fansat në mbarë botën me lançimin e parumit të saj të ri “Crystal Gardenie”, muajin e kaluar.

Por fansat në Australi nuk do mund të kenë të dorë këtë parfum pasi është cilësuar si material i rrezikshëm për shkak të përmbajtjes se alkoolit.

Sipas “TMZ”, postat ndërkombëtare si “FedEx” kanë refuzuar të dërgojnë parfumet e Kim në Australi dhe New Zealand.