Papa Anthony Hopkins në “The Two Popes”

THE TWO POPES - Jonathan Pryce e Anthony Hopkins

Të ulur në divan që pëshpëritin në vesh; Jonathan Pryce e Anthony Hopkins do të interpretojnë respektivisht papa Françeskun dhe papa Benediktin në filmin e ri “The Two Popes”, me regji të Fernando Meirelles.

Regjisori do të tregojë historinë më intime të një prej kalimeve më të fuqishme dhe dramatike të 2 mijë viteve të fundit.

Pas prezantimit në Festivalin e Filmit në Toronto (5-15 shtator 2019), “The Two Popes” do të jetë i disponueshëm në “Netflix”.