Pamje dramatike: jahti i familjes që u përfshi nga zjarri

Një familje u detyrua të hidhen në ujërat ku kishte dhe peshkaqenë pasi varka e tyre mori flakë.

Pesë të rritur dhe një fëmijë pesëvjeçar u bllokua në anijen e tyre jashtë Rottnest Island, Australi.

Zjarri, i cili filloi në dhomën e motorit, shpejt përfshiu anijen 15 metra duke i bërë të gjithë udhëtarët të hidheshin në Oqeanin Indian.

Pavarësisht se anija u shkatërrua plotësisht, të gjithë pasagjerët u shpëtuan me sukses nga policia bregdetare e shpëtimit Fremantle.