Paloma Faith e bombarduar nga fansat

Paloma Faith shprehet se u përndoq nga fansat e saj per selfie kur ajo po dërgonte fëmijën e saj 1 vjeç në spital, për shakak se nuk mund të merte frymë për 30 sekonda. 37-të vjeçarja ishte shumë e shqetësuar kur u bombardua nga fansat dhe këtë ndërhyrje ajo e quajti të padrejtë. Edhe tani këngëtarja ndihet akoma e shokuar. Ajo e lindi fëmijën e saj në një nga spitalet lokale për tu ndjerë e trajtuar njësoj me të gjitha nënat e tjera.