20 Gusht, 2019

Harry e Meghan inatosin britanikët

Një tjetër udhëtim, një tjetër lumë kritikash për princin e Britanisë Harry dhe bashkëshorten e tij Meghan Markle. Pas pushimeve luksoze në Ibiza, 100 mijë euro në një javë, kësaj radhe i takoi Nicës. Çifti i familjes mbretërore mori sërish ... Lexo »

Gusht 20, 2019