10 Gusht, 2015

ISUV: Mielli doli i pastër

Kreu i Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë, Ardian Xinxo ka deklaruar se analizat e marra në disa mostra mielli dhe buke në vend nuk kanë gjetur prani të bakterit Bacillus Subtilis, i cili është shkaktar i prishjes së ... Lexo »

Gusht 10, 201510 Gusht, 2015

Dashuria pasionante e George dhe Amal

Ata kanë mirëpritur disa nga miqtë e famshëm në shtëpinë e tyre në Itali, por George Clooney dhe bashkëshortja e tij kanë gjetur pak kohë për të kaluar një mbrëmje romantike në shoqërinë e njëri-tjetrit.Çifti është fotografuar duke dalë ... Lexo »

Gusht 10, 2015