20 Tetor, 2015

Një këngë bën bashkë Gomez me Bieber

Një projekt muzikor ka bërë bashkë Justin Bieber dhe Selena Gomez. Ata kanë prezantuar këngën e tyre të re, ku sipas të gjitha gjasave, i dedikohet romancës së kaluar bashkë. Këngën e kanë prezantuar në “Sound Radio”, dhe ... Lexo »

Tetor 20, 2015