2 Nëntor, 2015

Heidi Klum mbretëresha e Halloween

Heidi Klum gjithmonë zgjedh kostume fantastike për Halloween dhe keshtu ka zgjedhur edhe kete vit. Modelja gjermane ishte bërë si personazhi Jessica Rabbit, ndërsa kishte kaluar ditë të tëra në një laborator në mënyrë që të krijonte një ‘protezë’ ... Lexo »

Nëntor 02, 2015