16 Qershor, 2016

Këngëtari i njohur italian bëhet shqiptar

Këngëtari i njohur italian Albano Carrizo është bërë shqiptar. Carrizo është pajisur me shtetësinë e Shqipërisë, pas kërkesës që vetë ky i fundit bëri në zyrën e presidentit të Shqipërisë. Dekreti i shtetësisë së Carrizos është lëshuar nga presidenti Bujar ... Lexo »

16 Qershor, 201615 Qershor, 2016

Shikoni çfarë supermakine ka blerë Tuna

Këngëtarja e njohur shqiptare nga Maqedonia, Altuna Sejdiu, e njohur më mirë si Tuna, është bërë së fundmi me një makinë të re, një super veturë. Bëhet fjalë për automjet të markës së famshme dhe shumë të pëlqyer, Range Rover ... Lexo »

15 Qershor, 2016