26 Nëntor, 2015

Cameron: Britania do të bombardojë ISIS-in

Në përpjekje për të bindur ligjvënësit britanikë për domosdoshmërinë e përfshirjes së Britanisë së Madhe në sulmet ajrore në Siri dhe Irak kundër terorristëve të Shtetit Islamik, kryeministri David Cameron thotë se “është e gabuar që Britania t’ia nënkontraktojë ... Lexo »

Nëntor 26, 201525 Nëntor, 2015

Kaos me qarkullimin rrugor në Tiranë

Kaos me qarkullimin në Tiranë. Prej disa minutash në akset kryesore hyrëse të kryeqytetit ka një trafik shumë të rënduar, që ka bërë që lëvizja me automjete të jetë thuajse e pamundur. Pjesët më të rënduara janë hyrja tek Rruga ... Lexo »

Nëntor 25, 2015