15 Janar, 2016

Sharon Stone përgjithmonë e re

57 vjeçe dhe me fytyrën e një vajze të re: Sharon Stone pa tualet, shfaq krenare fytyrën e saj natyrale me një selfie #nomakeup në Instagramin zyrtar të saj, një postim ky që ka fituar miratimin e web-it. Në ... Lexo »

Janar 15, 2016