21 Janar, 2016

Amnistia, 900 të burgosur fitojnë lirinë

Plot 900 të dënuar fituan lirinë pas hyrjes në fuqi të ligjit për amnistinë. Ndërkohë janë 8 mijë personat në shërbim prove që përfitojnë dhe që janë dënuar para 30 nëntorit 2015. Nga amnistia përfituan edhe 180 persona në ... Lexo »

Janar 21, 2016


21 Janar, 2016

De Maiziere: Do ulim numrin e azilkërkuesve

Gjermania do t’i shtrijë për një periudhë të pacaktuar kohe kontrollet kufitare. Ministri i Brendshëm, Thomas de Maiziere e bëri të qartë se kërkon uljen drastike të numrit të refugjatëve që hyjnë në vend, e pas mbërritjes së 1,1 ... Lexo »

Janar 21, 201620 Janar, 2016

Ja cfarë roli i është besuar J – Law

Jennifer Lawrence do portretizojë rolin e të dashurës së Fidel Castros në filmin e ri “Marita”. Fituesja e Golden Globe është gati për të luajtur rolin e një tjetër personazhi të vërtetë. Filmi që do prodhohet nga kompania “Sony” ... Lexo »

Janar 20, 2016