6 Prill, 2016

Britney Spears, krenare për muskujt e saj të barkut

Në prag të rikthimit të saj diskografik, Britney Spears ka bërë një “autokritikë” dhe është gjithnjë e më shumë krenare për muskujt e saj të barkut. Ndoshta, sepse është kritikuar shumë për ndonjë “rrumbullakësi” të tepërt, “popstar”-i amerikan tashmë ... Lexo »

Prill 06, 20166 Prill, 2016

Ariel Winter tregon trupin në Bahamas

Ariel Winter po kalon disa ditë pushimi në Bahamas, aty ku aktorja e serialit “Modern Family” tregoi format e saj trupore pas reduktimit të gjoksit. 18-vjeçarja kishte zgjedhur një bikini të bardhë për një ditë relaksuese në shoqërinë e të ... Lexo »

Prill 06, 2016