2 Maj, 2016

Messi kërkon ndihmë

Leo Messi kërkon ndihmë për fatkeqësitë natyrore që ndodhin nëpër botë.Ylli i Barcelonës, Lionel Messi, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka kërkuar ndihmë nga gjithë bota për te ndihmuar familjet e prekura nga fatkeqësitë natyrore.“Unë dua që ... Lexo »

Maj 02, 2016

2 Maj, 2016

Linda Halimi tregon format seksi

Në daljet e saj të para ajo ishte e rrumbullakosura dhe me forma që linin për të dëshiruar, por vit pas viti erdhi duke u perfeksionuar. Këngëtarja Linda Halimi befason me trupin e saj. Në profilin e saj në ... Lexo »

Maj 02, 2016