Header

Oscar i beson sërish Jimmy Kimmel-it!

Përmes një prej periudhave më të trazuara në historinë e Oscar-it, mes gabimeve dhe mosmarrëveshjeve, Jimmy Kimmel është shfaqur si dora e qëndrueshme dhe fytyra e duhur e Çmimeve të Akademisë, shkuan apnews.com.

Kur Kimmel do të presë të dielën edicionin e 96-të të çmimeve Oscar, Kimmel do të bëjë transmetimin televiziv për herë të katërt.

Vetëm tre persona, përkatësisht Bob Hope (19 herë), Billy Crystal (nëntë herë) dhe Johnny Carson (pesë herë) kanë pritur më shumë edicione se ai.

Pas organizimit të ceremonive të 2017 dhe 2018, Kimmel pa eksperimentin e Oscar pa një prezantues tjetër.

Por, pasi u kthye vitin e kaluar për të rregulluar anijen pas përleshjes së tij me Will Smith, Kimmel ka dëshmuar se është i aftë në një veprim balancues që i ka shpëtuar shumicës së të tjerëve.

”Është një përvojë që përpiqem ta kujtoj si të veçantë”, thotë ai.

”Unë thjesht dua të sigurohem për njerëzit që po shikojnë dhe njerëzit që janë atje që ne të sjellim sasinë e duhur të respektit dhe gjithashtu masën e duhur të mosrespektimit për procedurat”, deklaroi Kimmel në një intervistë të fundit.

You may also like ...