Olivia Culpo, femra më seksi e vitit

Supermodelja dhe i ish-Miss Universe Olivia Culpo kryeson renditjen e “Maxim Hot 100”, për femrat me seksi te viti.

“Gjithmonë e kam parë ‘Maxim Hot 100’ me admirim. Ka pasur kaq shumë gra të mençura dhe të suksesshme që më kanë frymëzuar mua dhe karrierën time në shumë mënyra, ndaj kjo kopertine është e rëndësishëm për mua. Akoma nuk mund ta besoj”, – deklaroi amerikania 27-vjeçare.