Noizy bëhet pjesë e teksteve shkollore

Noizy pa dyshim është një prej repereve më të njohur shqiptar i cili preferohet dhe dëgjohet shumë nga të rinjtë, të cilët këtë vit janë suprizuar nga tekstet e tyre mësimore.Në librat e tyre kanë vënë re se gjatë njerit prej ushtrimeve është përmendur emri i reperit, për të cilët thuhet se është një prej figurave më të njohur për të rinjtë shqiptarë dhe teksti është shoqëruar me foton e tij.Foton e librit ku është reperi e ka publikuar vetë ai me mbishkrimin ‘Në libra shkolle’ që me siguri do të jetë krenar.