Një tjetër dasmë mbretërore, mungon Dukesha Meghan

Princit Harry iu desh të linte vetëm në shtëpi Meghan-in dhe djalin Archie, për të qenë present në dasmën mbretërore të Mbretëreshës Philip dhe Pippës.
Zonjusha Gabriella Windsor do të martohet me financierin 40-vjeçar Thomas Kingston në Chapel të Shën Gjergjit, Ëindsor Castle ditën e sotme.
Kjo është dasma e tretë mbretërore në më pak se një vit.
Ndërkohë nga fotot vihen re të tjerë persona të cilët të kuruar si gjithmonë, do të shijonë dasmën mbretërore.