Një qen në vend të Madonnës, shikoni fotot që po bëjnë xhiron e botës

Një qen në vend të Madonës, dhe fotot bëhen virale.
Vincent Fouret një fotograf francez në modë bëri të famshëm qenin e tij duke e vendosur në pozat më të famshme të ikonës së muzikës pop, Madona.
Në disa foto qeni është fotografuar në pozat e Madonës në këngë të tilla si “Material Girl”, “Like a virgin” apo Ray of Light”
Projekti i tij “MaxDonna” ka shkaktuar shumë polemika por dhe të qeshura dhe janë bërë virale