Një OSCAR në tualet

Çdokush që shkon për vizitë në shtëpinë e Kate Winslet, ka mundësinë që të prekë “Oscar –in” e saj, por për ta bërë një gjë të tillë do të duhet të shkojë më parë në tualet. “Të gjithë duan që ta prekin dhe ta mbajnë në dorë dhe të gjithë pyesin; sa e rëndë është apo ku e ke Oscar –in? Kështu mendova që vendi më i përshtatshëm ishte tualeti, ta marrin në dorë e të shihen para pasqyrës”, deklaroi ylli i “Titanic”