Një javë përpara premierës dalin dy video nga “Fifty Shades Freed”

Detaje të reja dalin vetëm një javë para se filmi “Fifty Shades Freed” të dalë në kinema. Dhe tashmë kanë dalë dy klipe të reja, që tregojnë se çfarë skenash erotike ju presin gjatë filmit. Në njërën video, Ana-n nuk e zë gjumi dhe shkon në kuzhinë, ku nis të hajë akullore. Por, Christian e kupton që është zgjuar dhe i ofron një çaj.
Çaj?! Ana e zgjuar e refuzon dhe bën atë veprimin seksi me akullore. Kjo ishte surpriza e Ana-s për Christian. Por në një pjesë të filmit edhe ai ka një surprizë për të.
Pasi e pret në shtëpi me një shami të kuqe në dorë, Christian ia mbyll sytë me të dhe i pëshpërit në vesh: “Do të shkojmë në dhomën e lojërave”.