Një fanse si e Katy Perry-t

Një fanse e dehur është ngjitur në skenë dhe e ka puthur këngëtaren, Katy Perry gjatë një koncerti në Portugali. Ishte vetë artistja britanike që e ftoi të ngjitej në skenë dhe të bashkëbisedonte me adoleshenten, kur ajo nuk ka ngurruar ta preke edhe në vende intime.Perry e ka marrë gjithçka si shaka dhe nuk i ka bërë aspak përshtypje, pasi e reja nuk arrinte të shqiptonte mirë as emrin e saj nga alkooli i tepërt që kishte konsumuar.