Një burrë si Justin Bieber! Ja dedikimi i ëmbël që i ka bërë gruas

Në ditën e vlerësimit të gruas, Justin Bieber u frymëzua që të bënte një dedikim të ëmbël për Hailey Baldëin. Ai postoi një seri fotografish të modeles në llogarinë e Instagram. Gjëja më e bukur ishte shkrimi i qartë dhe i saktë, pa asnjë gabim.

“Bie në dashuri me ty cdo ditë. Ti je gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë. Do të isha i humbur pa ty. #ditaevlerësimittëgruas”, shkruajti ylli i popit.
Nuk mungoi komenti i Hailey, e cila e quajti bashkëshortin e saj “shok të ngushtë”. Shpesh herë, lidhjet e dashurisë lindin pas disa kohësh miqësi dhe duket se e njëjta gjë ka ndodhur me Justin e Hailey.