Header

Një atlete në fytyrë, vetëm Chris Brown mund të bënte një tatuazh të tillë

Chris Brown tashmë është i mbuluar me tatuazhe, por këngëtari i njohur vendosi dje të bëjë një tjetër. Dhe tatuazhi më i ri i vendosur kësaj here në fytyrën e tij, është e një atlete Air Jordan.
Artisti i tatuazheve me bazë në Kaliforni Joaquin Ganga Lopez, i cili është specializuar per tatuazhe te vecanta, publikoi imazhe të tatuazhit që bëri për Brown.Tatuazhi është pozicionuar në faqe, pak poshtë veshit të tij të djathtë.

You may also like ...