Header

Niki Delijorgji & Alban Ramosaj “in love”, publikojnë klipin me skena të nxehta

Të gjithë e dimë se Alban Ramosaj është tepër i talentuar në fushën e muzikës dhe aktrimit pasi e ka treguar me projektet e tij. Por të dashurën Niki Delijorgji e njihnim vetëm si modele.
Në Ditën e Shën Valentinit, ajo kishte menduar të tregonte se ka talent për këngëtare.
Në bashkëpunim me Albanin, solli projektin muzikor të titulluar “Unity”, të cilin ia dedikon dashurisë së tyre.
Përveç tekstit në gjuhën angleze që tregon sa të lidhur janë si çift, edhe pamjet e tyre tregojnë sa të dashuruar që janë.
Nuk munguan puthjet në krevat, vaska e nxehtë si dhe lotët në sytë e tyre. Pritet që ky projekt të arrijë në tregun ndërkombëtar për të futur Nikin në një tjetër fushë.

You may also like ...