Nicole Scherzinger i bashkohet UNIFEC në ndihmë të fëmijëve në nevojë

UNICEF ka ndërmarrë një nismë për fëmijët në nevojë.
Dhe në ‘Ditën Botërore të Fëmijëve” organizatës iu bashkua edhe këngëtarja e famshme, Nicole Scherzinger.
Ajo kaloi kohët me fëmijët dhe shfaqet e buzëqeshur me ta, duke i përcjellë energji e pozitivitet.
“Sot është dita botërore e fëmijëve dhe këtë ditë kam vendosur ta festojë së bashku me fëmijët në vende të ndryshme të botës. Jam shumë me fat që po punojë me Unicef, duke i inkurajuar zërat e së nesërmes, por ka ende shumë punë për të bërë! Këta fëmijë kanë fuqi që të ndryshojnë botën,”-shkruajti ajo në Instagram, ndërsa ndau edhe disa momente me fëmijët.