Nicole Scherzinger, gjyqtarja më seksi e X-Factor

Reality show X-Factor, përqendrimin duhet ta ketë tek konkurrentët që vijnë për të kënduar, por këtë herë e gjithë vëmendja shkoi për Nicole Scherzinger.Gjyqtarja 38-vjeçare dukej shumë seksi e veshur me të zeza. Këngëtarja që prej kohës kur u nda nga piloti i Formula 1, Lewis Hamilton, duket se është në ditët e saj më të mira.Ajo madje në një intervistë la të kuptohet që çdo gjë me Hamilton i përkiste të shkuarës dhe as që nuk komunikonte më me të.“Nuk mendoj se ka ndonjë gjë negative, njerëzit ndahen dhe secili shkon në rrugën e vet, por e rëndësishme është të sillesh me maturoe në çdo gjë që bën. I uroj Luisit lumturi, sukses dhe dashuri”, tha Nicole.