Ndjekës falso në Instagram, hetimi nxjerr zbuluar personazhet e famshëm

ICMP përdori IG Audit për të analizuar profilet e Instagramit të 99 personazheve të famshëm në showbiz e sport, si Ellen DeGeneres, BTS dhe Kim Kardashian.

Hetimi për ndjekës fals nxorri në pah se Ellen DeGeneres ka numrin më të lartë të ndjekësve falso në kategorinë e saj, me 58% të numrit total. BTS është në vend të dytë me 48%, Kourtney Kardashian në vend të tretë, me 49%, ndërsa përqindja zbatohet mbi numrin total të ndjekësve.

44% e ndjekësve të Kim dhe Khloe Kardashian janë fals. Por në listë është edhe Ariana Grande me 46%, Miley Cyrus me 45%, Kevin Hart me 44% dhe Drake me 38%.