Ndërhyrja e fundit kirurgjikale duket se nuk ka shkuar mirë për moderatoren Katie Price

Ndërhyrja e fundit kirurgjikale duket se nuk ka shkuar mjaft mirë për moderatoren Katie Price. Ajo është fotografua me fytyrë të qepur dhe shenja të nxira tek kapakët e syve kur po shijonte rrezet e diellit në pishina.

41-vjeçarja udhëtoi drejt Stambollit këtë muaj ku bëri operacione e më pas disa ditë pushime me djalin e saj Harvey.

Katie bëri ndërhyrje për tërheqjen e lëkurës, zvogëlim të gjoksit dhe ngritje të të pasmeve. Nga imazhet, vihet re se ajo e ka të vështirë të lëvizë fytyrën.

Por moderatorja nuk i kombinoi dot mbathjet e plazhit me pjesën e sipërme. Ajo duhet të vishte sytjena kompresimi që të mos kishte komplikacione pas ndërhyrjes në gjoks.